DANKWOORD

 

Ik bedank de heren Herman Declerck, Patrick De Wolf, André Gysel, Eddy Lambrecht en E.H. Philippe Vindevogel voor het fotomateriaal dat ik heb mogen gebruiken.

Ook dank aan de heren Chris Vandewalle en Jasper Verplancke van het stadsarchief van Diksmuide, de heer Peter Verplancke van het IJzertorenmuseum in Diksmuide, de heer Walter Lelièvre van het stadsarchief van Nieuwpoort, de heer Piet Chielens en mevrouw Annick Vandenbilcke van het kenniscentrum van het In Flanders Fields Museum in Ieper, de heren Didier Pirotte en Patrick Nefors van het Legermuseum in Brussel, de heer Xavier Van Tilborg van het archief van Defensie in Brussel, de heer Gerdi Staelens van de archeologischhistorische kring De Spaenhiers in Koekelare en Prof. Dr. Birgen Stichelbaut van de universiteit van Gent voor hun hulp bij de voorbereiding.

Ten slotte ook dank aan de familie Dekeyne van Kasteelhoeve Viconia en de heer Michel Margodt uit Stuivekenskerke, die mij plaatsen lieten betreden waar men normaal geen toegang heeft.

 

 

 

 

 

webdesign by patrick lagrou