HIER KAN JE BIJ PATRICK LAGROU MET DE DEUR IN HUIS VALLEN!

VIA

SCHRIJVEN - MAILEN - DOCUMENTATIE - INTERVIEWEN - SKYPEN - FACEBOOK - NETLOG - TWITTER - AUTEURSLEZING - BOEKENBEURS - BOEKENVOORSTELLING

 

 

1. Als je Patrick Lagrou een brief wilt schrijven :

Hiervoor heb je de keuze uit twee adressen:

- Adres voor de slakkenpost: P. Lagrou, p/a CLAVIS, Vooruitzichtstraat 42, 3500 Hasselt.

- Adres voor elektronische post: zie brief hieronder.

BELANGRIJKE OPMERKING: als je Patrick Lagrou in die brief iets wilt vragen waarop je een antwoord wenst te krijgen, dan ga je voor deze vraag best naar de archiefzolder van het 'Kraaiennest'. Daar is een speciaal logboek om hem vragen te stellen en daarin geeft hij ook zijn antwoorden. Als je dit niet doet, loop je risico dat je veel te lang op een antwoord moet wachten, of dat er zelfs helemaal geen antwoord komt. Als je daarentegen informatie of documentatie over hem of zijn boeken wenst te ontvangen, dan ga je beter meteen naar punt 2 van deze pagina.

 

Hier kan je meteen een brief schrijven en versturen:

 

Vul hier je naam en voornaam in

Hier je E-mail adres en je leeftijd

Hier de plaats waar je woont en  je land

Schrijf hieronder de inhoud van je brief :

Klik op dit knopje om te

En op dit knopje om de tekst weer

 

PORTRETZONDER.jpg (38930 bytes)

 

2. Als je documentatie zoekt over Patrick Lagrou

Ga, schrijf, telefoneer, fax of e-mail naar Uitgeverij CLAVIS, Vooruitzichtstraat 42, 3500 Hasselt, tel. 011-28.68.68, fax 011-28.68.69, e-mail info@clavis.be .

Of bezoek de site van Uitgeverij Clavis: http://www.clavis.be 

 

 

3. Als je Patrick Lagrou wilt interviewen

dan kan dat door met hem te skypen. Stuur zeker geen lijst met vragen die hij schriftelijk zou moeten beantwoorden. Daar heeft hij jammer genoeg niet de tijd voor. Het best kan je een mailtje sturen om af te spreken wanneer je hem best al skypend kan bereiken.

Maar voordat je dat doet, neem je eerst nog eens DEZE TIPS door.

 

 

4. Als je Patrick Lagrou op Facebook wilt vinden

dan zal je dat nu wel lukken. Hij heeft al verschillende keren geprobeerd om op Facebook te geraken, maar die lui van Facebook willen zijn E-mailadres nog altijd niet aanvaarden. En dat gewoon omdat het met 'info' begint. Dit heel persoonlijke adres bestond nochtans al lang voordat Facebook er aan kwam. Maar langs een grappige omweg is hij er dan toch nog in geslaagd op die site te komen.

 
 

Gelukkig zijn  er ook nog Netlog en Twitter. Vooral dat eerste is voor jonge mensen heel goed geschikt. Op die twee kan je Patrick Lagrou gemakkelijker terugvinden.

 

lagrou.jpg (35126 bytes)

 

5. Als je Patrick Lagrou voor een lezing op school wilt krijgen

Elk jaar wordt Patrick Lagrou door tientallen scholen en bibliotheken uitgenodigd om over zijn boeken te komen spreken. Zo'n lezing duurt ongeveer 60 minuten (75 voor het middelbare).  Een klein uur lang zal hij jullie vertellen hoe hij schrijver geworden is, welke boeken hij allemaal schrijft, waar hij zijn inspiratie vandaan haalt en hoe hij zijn boeken precies schrijft. En voor wie het wil weten, verklapt hij ook nog hoeveel hij aan een boek verdient!

ZIN IN EEN VOORSMAAKJE? KLIK DAN HIER

Om dat hele verhaal te kunnen illustreren, laat hij op een groot scherm heel wat foto's, kaartjes, tekeningen en andere leuke dingen zien. Hiervoor heeft Patrick Lagrou een beamer en een scherm nodig. Na de lezing mag je hem ook nog met vragen bestoken. Wie een boek heeft meegebracht kan hem laten signeren.

Wie Patrick Lagrou naar zijn school of bibliotheek wil zien komen, kan zijn leraar of bibliothecaris er best bij betrekken. Die laatste kan dan met de auteur een concrete afspraak maken. Het telefoonnummer van de auteur kan bij uitgeverij Clavis (zie hierboven) of bij Stichting Lezen verkregen worden.

NOG EEN VOORSMAAKJE? KLIK DAN HIER

Vanuit Nederland contacteer je best de stichting SSS (Schrijvers, School, Samenleving), Huddestraat 7, 1018 HB Amsterdam, tel. 020-623.49.23, fax. 020420.63.19, e-mail: st.sss@wxs.nl . Zij regelen dan alles met Patrick Lagrou zodat hij voor een lezing naar Nederland kan komen.

 

BOEKENBEURS2000.jpg (43921 bytes)

 

6. Als je Patrick Lagrou op de boekenbeurs wilt zien :

Elk jaar tijdens de herfstvakantie kun je hem op de grote boekenbeurs van Antwerpen ontmoeten. De data en het nummer van de stand van de eerstvolgende beurs zullen hier worden medegedeeld:

Op de boekenstand van Clavis in zaal 2 stand 212-225 zal hij op donderdag 31 oktober, vrijdag 1, zondag 3, zondag 10 en maandag 11 november je boeken signeren. Elke keer van 11u30 tot 13u en van 13u30 tot 16u. Op maandag 3 en dinsdag 4 november zal hij er ook aanwezig zijn.

 

contactDIA1.jpg (27732 bytes)

 

7. Als je Patrick Lagrou op de persvoorstelling van zijn boeken wilt zien :

Elk jaar in september of oktober stelt Patrick Lagrou zijn nieuwste boeken aan de pers en het publiek voor. Dit gebeurt dikwijls in een grote Brugse boekhandel. Meestal is het een interessante en sfeervolle avond waar op het einde een hapje en een drankje niet ontbreken. Iedereen, en vooral de jeugd, is dan van harte welkom. De datum en de plaats van de eerstvolgende voorstelling zullen hier worden medegedeeld.

 

KRAtek2.JPG (17358 bytes)

 

8. En als je deze site maar niks vindt :

Er zijn al heel wat Vlaamse, Nederlandse en Engelse collega's van Patrick Lagrou die met een eigen site op het wereldwijde spinnenweb bereikbaar zijn. Misschien is het een goed idee om even bij hen binnen te wippen. Doe ze alvast de groetjes!

 

HOMEknop.gif (2899 bytes)

TERUG NAAR HET KRAAIENNEST